În Grecia, în regiunea Kalamata, culesul măslinelor pentru producerea uleiului are loc în luna decembrie. Procesul culesului este unul simplu, tradițional, prin scuturarea crengilor pe prelate așezate printre tulpinile măslinilor.
Pentru obținerea produselor Cornelia lucrează cu pasiune trei generații ale aceleiași familii cu o vechime de peste 150 de ani în sat, bunici, copii și nepoți. După scuturare, se separă măslinele rămase pe crengile mai mari, trecându-le printr-un separator motorizat. În mod natural, măslinele au o culoare verde-maronie, în diverse nuanțe, textură tare, lemnoasă și gust amărui, chiar și atunci când sunt coapte. Desi sunt fructe care ating coacerea, ele nu pot fi consumate proaspete. Gustul lor devine delicios odată transformate în ulei natural și măsline marinate, așa cum ajung ele pe masa ta. De asemenea, culoarea, transparența, densitatea, gustul, salinitatea și textura uleiului, a măslinelor și a pastei de măsline se schimbă, calitățile lor rămânând la același nivel ridicat. Aceste lucruri sunt perfect normale la produsele Cornelia, la fel de firești cum sunt și în cămara unei case obișnuite din Grecia. De asemenea, în cazul măslinelor și pastei de măsline Cornelia, marinadele și condimentele noastre 100% naturale sunt cele care înnobilează pe zi ce trece produsele, jucându-se cu aroma lor deosebită.
Ingrediente
Sfaturi & Recomandări
—
Indicații de depozitare
A se păstra la loc întunecat și la o temperatură sub 20ºC dacă este posibil, departe de mirosuri puternice (solvenți, instrumente de curățenie, coșuri de gunoi, etc.)
Add a review
— Livrarea produsele se efectueaza în maxim 2/3 zile lucrătoare.
— Pentru comenzi mai mari de 500 Lei livrarea prin curier este gratuită.
— Pentru comenzi mai mici de 500 Lei transportul este suportat de către cumpărător.
Prețul transportului se calculează în funcție de greutatea coletului:
0.01 — 6 Kg / 16 Lei
6.01 — 12 Kg / 22 Lei
peste 12.01 Kg / 27 Lei
O calitate deosebita, foarte aromat, gust fin numai bun de pus in salate, humus si branzeturi.