Terms & Conditions

Termeni & Condiții

Prin utilizarea acestui website sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare

Accesul si utilizarea acestui website sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand website-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre dumneavoastra si Mykines Import srl sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui website, va rugam sa parasiti acest website.

1. Proprietatea Continutului

Website-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile (“Continut”) sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Mykines Import srl sau al altora cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a Mykines Import srl sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului “Continutului”. De asemenea, va informam ca Mykines Import srl isi va asigura si impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale.

2. Utilizarea website-ului

Mykines Import srl acorda permisiunea de a utiliza website-ul in urmatoarele conditii:

– Puteti descarca Continutul, insa doar pentru folosul personal si ne-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut;

– Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul in scris al Mykines Import srl;

– Este interzis sa folositi website-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. Mykines Import srl va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul website-ului;

– Este interzis sa utilizati website-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere / oferta cu caracter comercial.

3. Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe website prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

4. Politica de plata si livrare
a. Livrare

Preturile afișate pe site sunt exprimate in Lei si conțin TVA, preturile nu includ taxa de transport.

Comanda online sau telefonica primita se va livra in maxim 2/3 zile lucrătoare. In situații speciale datorate prelungirii timpului de aprovizionare ne rezervam dreptul de a mari timpul de livrare. In aceasta situație veți fi anunțați.

In cazul in care vom primi informații eronate legate de facturare sau livrare a produselor, ne rezervam dreptul de a refuza comanda sau de a stabili o noua data de livrare fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a Termenilor si condițiilor prezentate pe site.

Livrarea se poate face prin curier (Pink Post sau Urgent Cargus) sau ridicare din zona Lacul Tei (Strada Maica Domnului 41, București), doar cu telefon in prealabil la +40 745 653 649 pentru a se agrea ora si ziua de ridicare.

Pentru comenzi mai mari de 500 Lei livrarea prin curier este gratuita.

Pentru comenzi mai mici de 500 Lei transportul este suportat de către cumpărător.

Pentru comenzi ramburs se aplică o taxă suplimentară de 3 Ron.

Prețul transportului se calculează in funcție de greutatea coletului, conform tabelului de mai jos si localitate.

Costuri transport catre Bucuresti / National
Greutate Tarif
0.01 — 6 Kg 14 Lei
6.01 — 12 Kg 20 Lei
peste 12.01 Kg 25 Lei

Greutatea maxima a coletului este de 40 kg. Daca greutatea produselor comandate depaseste aceasta greutate, ne rezervam dreptul de a a livra comanda în mai multe colete, astfel incat greutatea fiecarui colet sa nu depaseasca 40 kg. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a va cere achitarea taxei de transport suplimentare conform greutatii fiecarui colet rezultat.

Daca un client nu este gasit la adresa specificata in comanda online sau telefonica, acesta va fi contactat telefonic pentru a stabili o noua data de livrare. In situatia in care nici la al doilea contact clientul nu este gasit sau este imposibil de a fi contactat telefonic, atunci comanda se anuleaza si ne rezervam dreptul de a refuza o comanda ulterioara a acelui client si de a solicita contravaloarea costului de livrare perceput de firma de curierat.

Toate produsele sunt livrate în ambalajul original, sigilat, al producatorului.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In unele situatii se poate intampla ca stocul la anumite produse din comanda sa se epuizeze. In acest caz clientului I se va cere sa renunte la acel produs sau i se va propune un alt produse asemanator si se va continua procesarea comenzii.

Daca aveti anumite specificatii / comentarii puteti sa le mentionati la finalizarea comenzii.

Nu ne asumam raspunderea pentru pierderi ce pot aparea din cauza intarzierii livrarii – daca acestea sunt cauzate de circumstanțe ce nu tin de noi sau in privinta carora nu am putut lua masuri rezonabile pentru a pre-intampina intarzierea (cum ar fi conditii de transport sau livrare, cazuri de forta majora, cazuri fortuite, etc.).

b. Plata

Modalitatile de plata utilizare sunt:

Card bancar

Card bancar (debit/credit) pe website-ul: www.corneliaoliveoil.ro prin intermediul procesatorului de plati autorizat cu care avem contract. Tranzactiile pe website-ul nostru se efectueaza in Lei, iar, in cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat Lei, plata se face la cursul in Lei din ziua platii.

Plata electronica este asigurata de un procesator de plati electronice, inrolat in sisteme de Securitate.

Produsele sunt insotite de factura fiscala, clientul fiind obligat sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare.

Website-ul nostru nu stocheza detalii referitoare la cardul tau si la platile pe care le faceti online prin intemendiul website-ului nostru. Acesta sunt folosite de compania partenera pentru procesarea in siguranta a platilor.

Transfer bancar / OP

Transfer bancar – ordin de plata in contul bancar: RO71INGB0000999911250663 pe numele MYKINES IMPORT SRL, deschis la Banca ING. In cazul optarii pentru o astfel de modalitate de plata ne rezervam dreptul de a initia livrarea comenzii dupa vizualizarea transferului sumei in cont. In cazul unui transfer partial vom amana livrarea pana in momentul achitatii integrale.

Periodic preturile pot suferi modificari, dar schimbarile nu vor afecta comenzile acceptate si confirmate, ci doar comenzile viitoare.

In situatia in care am mentionat gresit pretul unui produs pe website, nu suntem obligati sa va furnizam acel produs la pretul mentionat gresit si va vom informa de acest lucru. In acest caz, veti putea decide daca doriti sau nu sa comandati produsul la pretul indicat correct. In caz contrar, va vom restitui integral orice plata incasata deja, in cel mult 10 zile lucratoare de cand ne-ati comunicat refuzul de a achizitiona produsul la pretul corect.

5. Contul de utilizator

Pentru a putea plasa o comanda şi a achizitiona produse de pe acest website, se poate crea un cont de utlizator prin introducerea datelor in formularul afișat pe website. Acest lucru va facilita comenzile viitoare. Crearea unui cont de utilizator nu este obligatorie.

In situatia in care reprezentati o persoana juridica şi doriti sa comandati produse de pe website, va fi nevoie sa indicati, in plus fata de datele dvs. personale necesare pentru crearea contului de utilizator, date legate de aceasta persoana juridica, cum ar fi: denumirea, sediul social, numarul de inregistrare la O.R.C.B. sau in Registrul National ONG, CUI sau CIF, banca la care persoana juridica are cont precum şi contul IBAN al acesteia. Cei care actioneaza in numele unei peroane juridice, declara implicit ca au autoritatea legala şi/sau conventionala de a actiona in numele acesteia, iar acordul dumneavoastra cu privire la Termenii şi conditiile companiei, va obliga legal persoana juridica reprezentata.

Puteti administra datele introduse in contul de utilizator folosind setarile contului, le puteti completa, modifica, corecta, schimba sau solicita retrimiterea parolei.

Contul de utilizator nu se poate transmite unei alte persoane, iar Mykines Import srl are dreptul sa suspende, sa inchida sau sa ștearga informatiile atunci când exista motive temeinice pentru a se crede ca acesta este folosit ilegal sau contrar Termenilor şi conditiilor.

6. Plasarea si confirmarea comenzilor

Comenzile se pot plasa pe website sau prelua telefonic, astfel:

Plasarea comenzii personal pe website www.corneliaoliveoil.ro prin:

– autentificarea in contul dumneavoastra/crearea unui cont;
– selectarea produselor dorite;
– introducerea datelor de facturare și livrare;
– alegerea metodei de livrare si a platii;
– transmiterea finala a comenzii.

Plasarea comenzii telefonice – prin apelarea numarului +40 745 653 649 situatie in care va trebui sa oferiti operatorului datele necesare:

– produsele dorite;
– date de facturare si de livrare;
– plata se va putea face doar prin transfer bancar.

Ulterior plasarii unei comenzi pe website-ul www.corneliaoliveoil.ro, veti primi un email de confirmare şi acceptare a comenzii. Acesta este momentul finalizarii contractului intre dumneavoastra şi Mykines Import srl.

Contractul implica obligatia dumneavoastra de a plati produsele comandate. Este indicat sa pastrati e-mail-ul prin care acceptam comanda și confirmam incheierea contractului.
In lipsa unor prevederi contrare, contractul va dura pana la livrarea și plata integralaa tuturor produselor comandate.
Cu persoanele fizice care doresc aprovizionare curenta sau cu firmele care solicita un volum ridicat de marfa si aprovisionare curenta, se pot incheia acorduri specifice, in conditii stabilite prin negocierea directa dintre parti.

7. Onorarea comenzilor

Comenzile plasate pe website-ul www.corneliaoliveoil.ro se vor onora in limita stocului disponibil. In cazul produselor indisponibile in stoc, va vom anunta in cel mai scurt timp indisponibilitatea, urmand ca in urma acordului dumneavoastra sa: așteptati livrarea pâna când produsul devin disponibil in stoc, sa inlocuiti produsul indisponibil cu unul similar sau de aceeași valoare sau sa renuntati la comanda (situatie in care va vom restitui integral orice suma incasata in termen de 10 zile lucratoare de la data solicitarii in acest sens).

Mykines Import srl nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afișate, astfel ca, in atare situatie, compania isi rezerva dreptul de a onora respectiva comanda cu intarziere, in functie de data livrarii respectivului produs de catre producator.

8. Returnarea produselor comandate

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara urme de utilizare, spalare, murdarire, etc).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind doar curierul ca si modalitate de transport. Returnarea se face numai dupa notificarea in scris, pe email, a companiei Mykines Import srl. Compania va inapoia contravaloarea produselor prin transfer bancar in maxim 10 zile lucratoare.

Nu se accepta returul produselor alimentare si non-alimentare conform art. 10 aliniat c din OUG 130/ 2000. Consumatorul nu poate returna produse care, prin natura lor, se pot degrada ori deteriora rapid, atata timp cat au fost respectate conditiile Legii 150/ 2004 privind siguranta alimentelor.

9. Continutul postat de utilizatori pe website

Utilizatorii au posibilitatea sa isi exprime opiniile pe website-ul www.corneliaoliveoil.ro sau pe blog-ul asociat website-ului. Oferim posibilitatea utilizatorilor de a folosi trimiteri (share) și aprecieri (like) prin intermediul retelelor de socializare.

Date fiind aceste aspecte, atentionam utilizatorii ca tot continutul publicat pe website-ul www.corneliaoliveoil.ro trebuie sa fie corect, sa nu induca in eroare, sa nu incalce dispozitiile legale și/sau drepturile unor terti, sa nu fie defaimator, ofensator, vulgar, rasist, obscen, abuziv, amenintator, hartuitor, neadecvat și sa nu incalce confidentialitatea sau intimitatea altei persoane.

In caz contrar www.corneliaoliveoil.ro are dreptul de modifica sau șterge continutul publicat de utilizator fara vreo notificare prealabila, are dreptul de a suspenda, modifica şi/sau șterge orice continut de genul celor enumerate mai sus cu atat mai mult cu cat acestea ar putea reprezenta obiectul unei plangeri, daca a fost comisa o fapta penala, daca se incalca in orice mod Termenii si conditiile, daca astfel de masuri sunt necesare pentru a proteja website-ul sau detinatorii sau terte persoane sau daca legea sau autoritatile competente dispun astfel. Mykines Import srl va coopera deplin cu orice autoritati care aplica legea sau orice ordin judiciar care solicita sau ordona societatii sa reveleze identitatea persoanelor care posteaza sau transmit astfel de informatii sau materiale.

10. Vouchere cadou

CorneliaOliveOil.ro poate oferi vouchere cadou, poate oferi transport gratuit in anumite conditii sau anumitor persoane, toate acestea fiind reglementate diferit şi punctual la momentul publicarii pe website.

11. Lipsa garantiilor

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit “ca atare” fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita.

12. Exonerarea de Raspundere

Utilizarea acestui website este in totalitate pe contul dumneavoastra. Mykines Import srl, angajatii, subcontractorii, colaboratorii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea website-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, care rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. Mykines Import srl nu isi asuma nici o responasibiliate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.

13. Link-uri pe site-urile unei terte parti

Website-ul poate contine link-uri catre alte website-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat Mykines Import srl. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Mykines Import srl nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor website-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Mykines Import srl isi declina in mod special orice raspundere daca aceste website-uri:

– Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;

– Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;

– Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;

– Nu ofera o securitate adecvata;

– Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv sau sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, Mykines Import srl nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de website-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de website-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea Mykines Import srl.

14. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare

Mykines Import srl poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.

15. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.