Return Policy

Politica de Retur

INFORMAȚII GENERALE

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara urme de utilizare, spalare, murdarire, etc).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind doar curierul ca si modalitate de transport. Returnarea se face numai dupa notificarea in scris, pe email, a companiei Mykines Import srl. Compania va inapoia contravaloarea produselor prin transfer bancar in maxim 10 zile lucratoare.

Nu se accepta returul produselor alimentare si non-alimentare conform art. 10 aliniat c din OUG 130/ 2000. Consumatorul nu poate returna produse care, prin natura lor, se pot degrada ori deteriora rapid, atata timp cat au fost respectate conditiile Legii 150/ 2004 privind siguranta alimentelor.