tuturor, vă mulțumim!ευχαριστώ!

Încearcă produsele noastre
Insert Content Here

În timp, din pasiune, curiozitate și apropierea de Grecia, mai cu seamă de regiunea Kalamata (unde locuiesc rudele soțului) — tărâmul cu măslini magici, am devenit cu toată răspunderea și dragostea un ambasador în România al produselor autentice grecești. Mai mult, cu o doză nebună de curaj, muncă, susținere din partea celor care au avut încredere în alegerile noastre și chiar și cu puțin noroc trimis de zeița Tyche, am reușit să avem propria gamă de produse grecești, fabricate autentic, după standardele impuse de familia noastră, într-o gospodărie din sudul Greciei.

Astfel, într-o fermă mică dintr-un sat rustic din Kalamata, Aris și familia lui produc după rețete de sute de ani și ambalează bunătățile lor elene sub brandul Cornelia. Ulei presat la rece, selecții de măsline marinate natural, doar cu apă, ulei, oțet, ierburi aromatice și condimente, și pastă de măsline. Niciun produs Cornelia nu conține conservanți și veți vedea în continuare ce sarabandă de experiențe pozitive suportă fiecare produs în parte.

Olive Oil from Greece

datorită comunității noastre

datorită comunitățiinoastre

Spuneam că am ajuns aici și datorită susținerii primilor noștri clienți, o comunitate strânsă care a crescut văzând cu ochii. Olive Oil from Greece reunește și în prezent un grup de pasionați ai produselor grecești, oameni care se preocupă de calitatea alegerilor lor. Împreună avem convingerea că hrana sănătoasă, autentică influențează pozitiv sănătatea și viața familiilor noastre. Mai mult decât atât, felul în care am interacționat în acest timp, bucuria pe care am găsit-o cu toții în aroma deosebită a uleiurilor, pe care nu de puține ori le-am întins direct pe pâine, a prospețimii salatelor și a măslinelor nelipsite din cămara noastră și a voastră, împărtășind fiecare impresii și cum scade considerabil "stocul" încă din primele zile de la livrarea comenzilor, ne-a adus o energie extraordinară și impulsul de a continua acest drum. Tot împreună am aflat și am învățat mai multe despre autenticitate, gust, calitate și procesul permanent al măslinelor și derivatelor lor. Am văzut cu ochii noștri cum de la o lună la alta culoarea, transparența, densitatea, gustul, salinitatea, textura uleiului, a măslinelor și a pastei de măsline se schimbă, calitățile lor rămânând la același nivel ridicat.
Aceste lucruri sunt perfect normale la produsele Cornelia, la fel de firești cum sunt și în cămara unei case din Grecia. 100% naturale, marinadele și condimentele sunt cele care înnobilează zi de zi măslinele, jucându-se cu fel si fel de gusturi bune, unice in felul lor. Sigur, Aris nu este un alchimist în presarea uleiului și murarea măslinelor, iar marinadele lui au sarea, oțetul, uleiul și ierburile puse din ochi, lucru care și face din fiecare preparat unul deosebit, net superior celor standardizate, produse industrial. De asemenea, soarele, umiditatea și aciditatea solului sunt diferite în fiecare an, acest lucru influențând și gustul măslinelor cu care lucrăm. Cu toate aceste lucruri, produsele noastre nu necesită depozitarea în frigider. Ele se țin, pur și simplu, în cămară sau în bucătărie, așa cum înșiși grecii fac de veacuri. Vom continua să vorbim despre aceste lucruri mai puțin cunoscute, fascinante pentru noi.
alătură-te comunității noastrefacebook & instagram

Cornelia Olive Oil

încearcă produsele noastre

încearcă produselenoastre

măsline

ulei de măsline

miere de albine

plante & ierburi

produse gourmet

produse cadou

Vă invit să rămâneți alături de mine în această nouă etapă, dacă ne cunoaștem deja. Iar dacă este prima dată când intrați în contact cu produsele Cornelia, gustați-le! Vă cer o singură dată încredere, iar restul va veni de la sine, grație calității, autenticității, gustului incredibil, precum și acestui vibe minunat la care toți oamenii din jurul nostru contribuie cu câte o... picătură.
tuturor, vă mulțumim!ευχαριστώ!