Payment & Delivery Policy

Politica de Plată & Livrare

Livrare

Prețurile afișate pe site sunt exprimate in Lei si conțin TVA, prețurile nu includ taxa de transport.

Comanda online sau telefonica primita se va livra in maxim 2/3 zile lucrătoare. In situații speciale datorate prelungirii timpului de aprovizionare ne rezervam dreptul de a mari timpul de livrare. In aceasta situație veți fi anunțați.

In cazul in care vom primi informații eronate legate de facturare sau livrare a produselor, ne rezervam dreptul de a refuza comanda sau de a stabili o noua data de livrare fără ca acest lucru sa se considere o încălcare a Termenilor si condițiilor prezentate pe site.

Livrarea se poate face prin curier (Pink Post sau Urgent Cargus) sau ridicare din zona Lacul Tei (Strada Maica Domnului 41, București), doar cu telefon in prealabil la +40 745 653 649 pentru a se agrea ora si ziua de ridicare.

Pentru comenzi mai mari de 500 Lei livrarea prin curier este gratuita.

Pentru comenzi mai mici de 500 Lei transportul este suportat de către cumpărător.

Pentru comenzi ramburs, se adaugă o taxă suplimentară de 3 Ron.

Prețul transportului se calculează in funcție de greutatea coletului, conform tabelului de mai jos și localitate.

Costuri transport catre Bucuresti / National
Greutate Tarif
0.01 — 6 Kg 14 Lei
6.01 — 12 Kg 20 Lei
peste 12.01 Kg 25 Lei

Greutatea maxima a coletului este de 40 kg. Daca greutatea produselor comandate depaseste aceasta greutate, ne rezervam dreptul de a a livra comanda în mai multe colete, astfel incat greutatea fiecarui colet sa nu depaseasca 40 kg. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a va cere achitarea taxei de transport suplimentare conform greutatii fiecarui colet rezultat.

Daca un client nu este gasit la adresa specificata in comanda online sau telefonica, acesta va fi contactat telefonic pentru a stabili o noua data de livrare. In situatia in care nici la al doilea contact clientul nu este gasit sau este imposibil de a fi contactat telefonic, atunci comanda se anuleaza si ne rezervam dreptul de a refuza o comanda ulterioara a acelui client si de a solicita contravaloarea costului de livrare perceput de firma de curierat.

Toate produsele sunt livrate în ambalajul original, sigilat, al producatorului.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In unele situatii se poate intampla ca stocul la anumite produse din comanda sa se epuizeze. In acest caz clientului I se va cere sa renunte la acel produs sau i se va propune un alt produse asemanator si se va continua procesarea comenzii.

Daca aveti anumite specificatii / comentarii puteti sa le mentionati la finalizarea comenzii.

Nu ne asumam raspunderea pentru pierderi ce pot aparea din cauza intarzierii livrarii – daca acestea sunt cauzate de circumstanțe ce nu tin de noi sau in privinta carora nu am putut lua masuri rezonabile pentru a pre-intampina intarzierea (cum ar fi conditii de transport sau livrare, cazuri de forta majora, cazuri fortuite, etc.).

Plata

Modalitatile de plata utilizare sunt:

Card bancar

Card bancar (debit/credit) pe website-ul: www.corneliaoliveoil.ro prin intermediul procesatorului de plati autorizat cu care avem contract. Tranzactiile pe website-ul nostru se efectueaza in Lei, iar, in cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat Lei, plata se face la cursul in Lei din ziua platii.

Plata electronica este asigurata de un procesator de plati electronice, inrolat in sisteme de Securitate.

Produsele sunt insotite de factura fiscala, clientul fiind obligat sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare.

Website-ul nostru nu stocheza detalii referitoare la cardul tau si la platile pe care le faceti online prin intemendiul website-ului nostru. Acesta sunt folosite de compania partenera pentru procesarea in siguranta a platilor.

Transfer bancar / OP

Transfer bancar – ordin de plata in contul bancar: RO71INGB0000999911250663 pe numele MYKINES IMPORT SRL, deschis la Banca ING. In cazul optarii pentru o astfel de modalitate de plata ne rezervam dreptul de a initia livrarea comenzii dupa vizualizarea transferului sumei in cont. In cazul unui transfer partial vom amana livrarea pana in momentul achitatii integrale.

Periodic preturile pot suferi modificari, dar schimbarile nu vor afecta comenzile acceptate si confirmate, ci doar comenzile viitoare.

In situatia in care am mentionat gresit pretul unui produs pe website, nu suntem obligati sa va furnizam acel produs la pretul mentionat gresit si va vom informa de acest lucru. In acest caz, veti putea decide daca doriti sau nu sa comandati produsul la pretul indicat correct. In caz contrar, va vom restitui integral orice plata incasata deja, in cel mult 10 zile lucratoare de cand ne-ati comunicat refuzul de a achizitiona produsul la pretul corect.