La poalele Pindului, pe potecile din Valia – Kalnta, dar și în pădurile de stejari dese ale regiunii, în special la granița prefecturii Grevena cu districtul Voio Kozani, cresc peste o mie de specii de ciuperci sălbatice, majoritatea reprezentând un element de bază în alimentația și tradițiile locuitorilor din zonă.
Ingrediente
Sfaturi & Recomandări
Pentru două (2) porții: sotați la foc mediu 1 cană din produs în puțin ulei de măsline timp de 2-3 minute.
Stingeți cu vin (opțional). După ce se evaporă, acoperiți orezul cu apă clocotită și amestecați constant. Dacă este necesar, adăugați mai multă apă. La final puneți o lingură de unt și lăsați-l să se odihnească.
Valori nutriționale per 100g
Energie: 355kj / 128kcal
Grăsimi: 0,2g din care saturate 0,1g
Carbohidrați: 28,5g din care zaharuri 0,0g
Proteine: 2,4g
Sare: 0,0g
Indicații de utilizare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, departe de lumina directă a soarelui.
Add a review
— Livrarea produsele se efectueaza în maxim 2/3 zile lucrătoare.
— Pentru comenzi mai mari de 500 Lei livrarea prin curier este gratuită.
— Pentru comenzi mai mici de 500 Lei transportul este suportat de către cumpărător.
Prețul transportului se calculează în funcție de greutatea coletului:
0.01 — 6 Kg / 16 Lei
6.01 — 12 Kg / 22 Lei
peste 12.01 Kg / 27 Lei