Din punct de vedere istoric, oțetul este cel mai vechi și cel mai popular dintre condimentele folosite în gastronomie. Originile sale merg mână în mână cu utilizarea vinului, aproximativ în anul 6000 î.Hr., deoarece ambele sunt rezultatul natural al produsului de fermentație alcoolică. Grecii l-au folosit pe scară largă în gătit și sunt primii care au distins diferite tipuri de oțet în funcție de locul său de origine.
Dulceața și aciditatea sa sunt fin echilibrate; culoarea și aroma sa sunt profunde și complexe, iar textura și gustul său, vâscos și bogat.
Este un produs 100% natural, fără gluten, fără adaos de culori și arome, potrivit pentru vegetarieni și vegani. După ce s-a maturizat în butoaie de stejar, într-o zonă special amenajată, cu condiții perfect controlate, oțetul balsamic se îmbogățește și cu arome și culori din lemnul butoiului în sine.
Oțetul balsamic este rezultatul amestecării mustului de struguri concentrat și a oțetului de vin și apoi al maturării. Oțetul este facut din soiul de struguri Samos și mustul de struguri concentrat cu valoare nutritivă ridicată, din soiuri excepționale de struguri Nemea.
Mustul a fost concentrat în modul autentic, ceea ce permite caramelizarea treptată a zaharurilor naturale. Aceasta, la rândul său, dă gustul caracteristic al mustului de struguri concentrat autentic.
Ingrediente
Sfaturi & Recomandări
—
Indicații de depozitare
A se păstra într-un loc răcoros, ferit de razele soarelui și umiditate.
Adaugă o recenzie
— Livrarea produsele se efectueaza în maxim 2/3 zile lucrătoare.
— Pentru comenzi mai mari de 500 Lei livrarea prin curier este gratuită.
— Pentru comenzi mai mici de 500 Lei transportul este suportat de către cumpărător.
Prețul transportului se calculează în funcție de greutatea coletului:
0.01 — 6 Kg / 16 Lei
6.01 — 12 Kg / 22 Lei
peste 12.01 Kg / 27 Lei