Aluatul acestui desert este lucrat timp de 48 de ore și conține dulceață de caise.
O glazură moale făcută cu migdale din Bari se adaugă deasupra înainte de coacere. Această glazură asigură aluatul să rămână moale și conferă o aromă inconfundabilă și un gust minunat.
Este realizaț într-o veche patiserie artizanală care datează din anul 1872. Un business de familie care a ajuns la a șasea generație.
Cea mai mare parte a producției este încă realizată manual, la fel cum ambalajele elegante ale produselor unice și originale sunt realizate manual.
Ingrediente
Sfaturi & Recomandări
A se păstra într-un loc răcoros, uscat și ferit de căldură.
Indicații de depozitare
Adaugă o recenzie
— Livrarea produsele se efectueaza în maxim 2/3 zile lucrătoare.
— Pentru comenzi mai mari de 500 Lei livrarea prin curier este gratuită.
— Pentru comenzi mai mici de 500 Lei transportul este suportat de către cumpărător.
Prețul transportului se calculează în funcție de greutatea coletului:
0.01 — 6 Kg / 16 Lei
6.01 — 12 Kg / 22 Lei
peste 12.01 Kg / 27 Lei