Insert Product Page Here

Aluatul acestui desert este lucrat timp de 48 de ore și conține dulceață de caise.

O glazură moale făcută cu migdale din Bari se adaugă deasupra înainte de coacere. Această glazură asigură aluatul să rămână moale și conferă o aromă inconfundabilă și un gust minunat.

Este realizaț într-o veche patiserie artizanală care datează din anul 1872. Un business de familie care a ajuns la a șasea generație.

Cea mai mare parte a producției este încă realizată manual, la fel cum ambalajele elegante ale produselor unice și originale sunt realizate manual.

Ingrediente
Făină de grâu tip „0”, Zahăr, Unt, Ouă, Caise 10%, Migdale dulci și amare alese manual, Drojdie naturală, Emulgatori (acizi grași mono și digliceride), Făină de porumb, Sare, Zaharoză, Fructoză, Gelifiant: pectină, Regulator de aciditate: acid citric, Arome naturale, Păstăi de vanilie.
Sfaturi & Recomandări

A se păstra într-un loc răcoros, uscat și ferit de căldură.

Indicații de depozitare
Adaugă o recenzie

— Livrarea produsele se efectueaza în maxim 2/3 zile lucrătoare.
— Pentru comenzi mai mari de 500 Lei livrarea prin curier este gratuită.
— Pentru comenzi mai mici de 500 Lei transportul este suportat de către cumpărător.

Prețul transportului se calculează în funcție de greutatea coletului:

0.01 — 6 Kg / 16 Lei
6.01 — 12 Kg / 22 Lei
peste 12.01 Kg / 27 Lei

Pentru mai multe informații vezi Termeni & Condiții

Privacy Preference Center