La poalele Pindului, pe potecile din Valia – Kalnta, dar și în pădurile de stejari dese ale regiunii, în special la granița prefecturii Grevena cu districtul Voio Kozani, cresc peste o mie de specii de ciuperci sălbatice, majoritatea reprezentând un element de bază în alimentația și tradițiile locuitorilor din zonă.
Ingrediente
Sfaturi & Recomandări
Instrucțiuni de preparare (pentru 2 porții): Fierbeți un litru de apă sau supă. Căliți la foc mediu 1 cană de produs în puțin ulei de măsline timp de 2–3 minute. Adăugați treptat supa, amestecând frecvent pentru a preveni lipirea. Luați de pe foc și adăugați puțin unt, tăiat în bucățele mici, amestecând continuu. Serviți cu o lingură de iaurt pe fiecare farfurie și cu piper proaspăt măcinat.
Valori nutriționale per 100g
Energie: 1396kj / 334kcal
Grăsimi: 2g din care saturate 0.9g
Carbohidrați: 59,1g din care zaharuri 2.6g
Proteine: 12,6g
Sare: 1,4g
Indicații de utilizare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, departe de lumina directă a soarelui.
Add a review
— Livrarea produsele se efectueaza în maxim 2/3 zile lucrătoare.
— Pentru comenzi mai mari de 500 Lei livrarea prin curier este gratuită.
— Pentru comenzi mai mici de 500 Lei transportul este suportat de către cumpărător.
Prețul transportului se calculează în funcție de greutatea coletului:
0.01 — 6 Kg / 16 Lei
6.01 — 12 Kg / 22 Lei
peste 12.01 Kg / 27 Lei