Acest desert este printre favorite de Crăciun în Italia.
Aluatul său este foarte light și pufos datorită celor mai bune ingrediente utilizate pentru producerea lui si datorită procesului de lucru care durează 48 de ore.
Este realizaț într-o veche patiserie artizanală care datează din anul 1872. Un business de familie care a ajuns la a șasea generație.
Cea mai mare parte a producției este încă realizată manual, la fel cum ambalajele elegante ale produselor unice și originale sunt realizate manual.
Ingrediente
Sfaturi & Recomandări
A se păstra într-un loc răcoros, uscat și ferit de căldură.
Indicații de depozitare
Add a review
— Livrarea produsele se efectueaza în maxim 2/3 zile lucrătoare.
— Pentru comenzi mai mari de 500 Lei livrarea prin curier este gratuită.
— Pentru comenzi mai mici de 500 Lei transportul este suportat de către cumpărător.
Prețul transportului se calculează în funcție de greutatea coletului:
0.01 — 6 Kg / 16 Lei
6.01 — 12 Kg / 22 Lei
peste 12.01 Kg / 27 Lei